Vilka är berättigade och vad rekommenderas?

Detta erbjudande riktar sig till anställda som har en management- eller säljarbil. Det gäller ej anställda med personalbil.

Pris från 10 990 kr

  • Uppkopplad laddbox för smart laddning och tillgång till My InCharge för statistik och uppföljning
  • Effektstyrning, möjlighet att välja effekten i din laddstation
  • Snabbladda för 1,92 kr/min* vid Vattenfalls stationer i InCharge laddnätBeställ InCharge Smart Hemma

Vad som ingår

En InCharge Smart Hemma 3,7kW samt standardinstallation ingår. Om din installation inte möter kraven för standardinstallations så debiteras merkostnader mot nettolöneavdrag. 

 

Det är ett fritt val om du önskar ett typ 2 uttag och skaffar egen kabel, eller väljer en fast typ 2 kabel. Typ 1 finns inte som val. Om din bil har typ 1 uttag så löses det genom att köpa en box med typ 2 uttag och sedan en separat kabel. Typ 1 är en asiatisk standard som är på väg bort i Europa, men det finns fortfarande några tillverkare som inte fasat ut den än

 

Tillval

Det finns extra tillval som du kan välja till, men de sker mot nettolöneavdrag.

Högre effekt +1 990 kr
Välj mellan 3,7 kW (ingår) eller 11 kW laddstyrka. En laddstation på 3,7 kW laddar 2 mil/timme medan en 11 kW laddstation laddar 6 mil/timme. Alla bilar kan laddas med båda effekter men alla bilar kan inte ta emot den högre laddstyrkan. Dagens rena elbilar kan oftast kan ta emot 11 kW medan laddhybrider inte kan det. Är du osäker - fråga gärna din bilhandlare. Vill du ha en maximalt framtidssäkrad lösning är 11 kW ett bra val eftersom utvecklingen går mot fler bilar kan ta emot den högre effekten.

 

Lastbalanserad laddstation +3 990 kr
Oavsett om du väljer InCharge Smart Hemma med 3,7 kW eller 11 kW behöver du minst 16 Ampere säkring i huset. Vi rekommenderar att huset har 20A eller 25A säkring. För att undvika att laddströmmen till bilen överbelastar husets huvudsäkring finns lastbalansering som tillval. Då använder laddstationen det lediga utrymmet som finns tillgängligt mellan husets förbrukning och huvudsäkringen och säkerställer att säkringen inte löser ut på grund av laddstationen. När du gör en beställning behöver du därför ange hur stor huvudsäkring du har. Vanligtvis är den 20A, är du osäker kan du ange det i meddelandefältet så hjälper vi dig. Lastbalansering som tillval kan du enbart välja om du samtidigt väljer installation från oss. Då kommer vi installera laddstationen i anslutning till din huvudsäkring.

*Minutpriset avser Vattenfalls snabbladdare, inkl. 20% rabatt. Priser och rabatter kan ändras och lokala variationer kan förekomma.

Hårdvara: Chargestorm Connected 3,7 kW.

Storlek: 280 x 440 x 160 mm.

Anslutning: Mode 3, typ 2.

Uppkoppling: 3G/4G.

Installation: Finns som tillval.

Jordfelsbrytare: Ingår.

Fast kabel: Finns som tillval, upp till 4 m spiralkabel.

Montering: På vägg.

Laddportalen: Följ din laddhistorik och välj vilka som kan ladda vid din laddbox, via MyInCharge.

 

Fyll i formuläret för att beställa

Glöm inte att fylla i bilförmånsavtalet innan du beställer laddboxen.(+3 990 kr)
Eventuell rabattkod
Övrigt meddelande
Avtalsvillkor

*Uppgifter markerade med asterisk (*) måste fyllas i innan du kan skicka din beställning.

Har du frågor eller funderingar? Läs mer på incharge.vattenfall.se eller kontakta vår kundservice via kundservice@goincharge.com eller på 020-52 62 00.