Beställ laddkort

Volvo AB har valt att installera laddstationer från Vattenfall, dessa är kopplade till InCharge laddnät. Du behöver ett laddkort eller laddbricka för att ladda och för att betala för laddning. Laddkortet och brickan fungerar vid Volvo AB:s laddstationer men även på stationer i InCharge publika laddnät. Det är gratis att beställa och laddningarna faktureras på kvartalsbasis.

 


Var kan jag använda laddkortet?

Både kort och bricka fungerar på alla laddstationer som är kopplade till InCharge laddnätverk. Du hittar laddstationerna genom att ladda ner appen InCharge via App Store eller Google Play.

 

Vad kostar det att ladda?

Volvo AB har valt att implementera destinationsladdare av typen Laddbox Online. Pris för laddning kommuniceras på laddstationerna och är 1,70 kr/kWh. Varje kvartal får du en faktura på det du laddat för. Pris för laddning vid övriga publika laddstationer som ingår i InCharge laddnät, kan du enkelt se i appen InCharge.

 

Hur laddar jag vid de nya laddstationerna?

De nya laddstationerna följer europeisk standard för elbilsladdning Mode 3 och har uttag Typ 2. Har du en bil med Typ 1 uttag behöver du en Typ 1-Typ 2 kabel. Har du en bil med Typ 2 uttag behöver du istället en Typ 2-Typ 2 kabel.

 

Följ upp ditt laddsaldo

När du beställer laddkort får du automatiskt ett mejl med en inloggningslänk till Laddportalen. I Laddportalen kan du se var och när du har laddat med ditt laddkort.

 

Så beställer du

Fyll i din beställning på InCharges hemsida så kommer ditt laddkort eller laddbricka med posten till den adress du har angivit. För att beställa behöver du ange ditt personnummer. Har du inte ett svenskt personnummer hänvisar vi till betalning via vår app InCharge. 

 

 

Beställ laddkort eller bricka

 

 

Har du frågor eller funderingar? Läs mer i vår kunskapshubb eller kontakta vår kundservice via kundservice@goincharge.com eller på 020-52 62 00.